En måde at strække græskarsæsonen på er at lave chutney. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Hæld chutneyen på rengjorte glas. Æble chutney1 kg æbler2 fed hvidløg5 cm ingefærskal og saft fra en citron5 dl æblecidereddike1 spsk hel koriander2 spsk lys rørsukker1 dl rosinerevt
Lad chutneyen afkøle tildækket i køleskabet. Anret ost og chutney på tallerkener. Chutneyen kan indgå som tilbehør på et ostebord - den smager godt til de fleste oste
Æble/ løg chutney. Køb et dejligt stykke frisk tun hos fiskehandleren. Gril det på en grill pande eller anden gril , et par min på begge sider , alt efter om du er til rosa tun eller gennemstegt , kan du evt give det lidt tid i ovnen , Kryddermayonaise
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.