Æblebraiserede svinekæber
Anne Katrine Villemoes
Anne Katrine Villemoes

Æblebraiserede svinekæber

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 stk. svinekæber
  • 1 stk. gulerødder
  • 1 stk. løg
  • 100 g selleri
  • 2 kviste timian
  • 2 kviste persille
  • ½ l æblemost
  • ¼ l vand
  • ¼ stk. chili
  • ½ tsk røget paprika
  • salt og peber

Instruktioner

    Svinekæberne brunes af, husk at krydre med salt, peber og paprika.

    Gulerødder, løg, selleri, chili, persille, timian, most, salt, peber og paprika kommes i et ildfastfad sammen med kæberne.

    Fadet tildækkes og braiseres i ovnen ved 170 grader C i ca. 60-75 min.

    Fadet tages ud og hviler på bordet i 15 min.

    Væden hældes fra og alle grøntsagerne tages med over i gryden, det hele blendes til sauce. Det kan jævnes med maizena, hvis man ønsker det. Tilsæt evt. lidt sukker, hvis den er for syrlig.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.