Derfor blev det altså tidtil en gang hvideasparges med pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaisetilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
4 skiverbacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden ogslog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min. 4 skiverbacon. 2 skiver tomat
Smør cupcake forme - jeg bruger dem af silikoneog "for" dem med et stykke baconi kanten. De her er virkelig nemme at lave, og et meget sjovt indlægtil en brunch eller frokost
Retten var en slags æggestand med friskeaspargesog som tilbehørtil f. Til en ægte brunch hører der æg til, men jeg selv er ikke ret vild med scrambled eggs, så igen kom minbrunchbog med et friskindslag
Når jeg laver bacon, ser jeg også hvad som er imit køleskab af grønsager. Da er det jo godt at kunne spise en kost hvor man ikke får dårligsamvittighed, med at spisebacon
Steg baconskiverog hak purløg. Smelt smørret i en gryde, ogpisk melet itil en dej. Retten er en gammel dansk påske-ret, man serverede påske lørdag, og den smager absolut bedre end den lyder
Sommertærte med spidskål, aspargesog sprød bacon. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsager, spillerrigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.