-. I. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbartlidtkedeligekyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
By Madfidusen. Og vi får det absolut ikke nok. Andesteg hører sig julen til, men i løbet af året kan man jo sagtens tilberede andebryst og andelår uden det bliver alt for julet…
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden ilidtolie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Stegtbacon. Vi servere suppen med stegte kartofler. Igennem sommeren har vores tomat planter givetrigtig god afkast , vi kan ikke nå at spise dem alle sammen , så jeg fryser dem ned , når de er ved at være for modne , en lille skat i fryseren
Skær baconeni små bidder og steg dem godt , hæld fedet fra. løg Gullerod Pastinakker Rødbede Peberfrugt Sesamfrø Olie Salt Timianfrisk eller tørret Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave
Sprødbacon. Stegti brunet smør et par min på hvert side. Dilddressing. Skær baconiskiveri ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøringtil de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 liSukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler og kogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. o. d. h. v. e. r. a. g. s. m. t. å. k. f. l. ,. p. b. c. n. O. j. u. M. 3. 2. 0. 1. B. ø. (. –. ). 5. æ. L. K. H. T. S. R. y. D
Vispiste det med smørstegtefinthakkede svampe, sprødebacontern og ostechips. Det er en af Jennifers absolutte yndlings-koldtvejrs-retter, som minder om Østrig, sne og skiferier
Super let, og så smager det bare skønt - det hjælper baconen jo selvfølgelig på, jo jo J Velbekomme. Når jeg skal hygge lidti weekenden med en god morgenmad, så elsker jeg at sætte bacon på menuen
Ovenpå er sprødtstegtsalvie og bacon der bestemt ikke burde fravælges. Varm olieni en gryde eller wok og steg bacon og salviesprødtheri, tag det op og lad det suge på køkkenrulle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.