I. p. i. n. s. e. h. a. r. j. g. l. v. t. æ. k. o. u. m. d. f. ). D. ø. ,. K. é. O. 2. b. 1. c. F. ½. 6. T. 4. -. 5. å. G. L. S. 8. y. (. N. 7. 3. 0. H. P. ) g
Kom den stegtebacon i gryden igen, tilsæt bouillon, fløde, timian og peber og lad det koge i ca. Som tilbehør passer ris og en gulerod/tomat/agurk/majs salat og lidt brød perfekt til
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden oggennemstegte
Igennem sommeren har vores tomat planter givet rigtig god afkast , vi kan ikke nå at spise dem alle sammen , så jeg fryser dem ned , når de er ved at være for modne , en lille skat i fryseren
Giv dig selv oplevelsen af den hjemmelavede version – det er både nemt og uden tvivl det værd. Det søde blandet med det syrlige og stærke er et match made in heaven
Server med kyllingeskiverne ovenpå og den hakkede persille – og liiige et skud friskkværnet peber. I mens ovenstående er i fuld gang bør vandet til pastaen være bragt i kog, så du smider pastaen deri ogkoger dem efter anvisningen på pakken – minus et par minutter
Sommetider skal man bare prøve og smage sig frem – det er netop det, jeg har gjort med denne grønne superjuice, som har så mange goder – dem finder du nedenfor, men først en opskrift
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
med lidt frisk timian. en baconskive ovenpå. 375 g svinelever125 g spæk1 stk løg1,5 spsk hvedemel1 stk æg2,5 dl mælk1 tsk salt0,25 tsk peber10 stk skiver bacon evt. 1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 2 Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen. 5 Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej. 10 stk skiver bacon
Indrømmet, så syntes jeg også denne gang at det var vildt skægt og en smule magisk. Den laver hun på nogle opblødte svesker, somkogesmed et æble skåret i små stykker
Legg så baconensom henger utenfor pannen over potetene og osten. Denne herligheten skal steke i to og en halv time og duften som sprer seg får munnen til å løpe i vann
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.