Hæld den flydende kokosmasse fra – man kan også kalde det kokosvandet – og gem det eventuelt til at bruge i en anden ret (som for eksempel den spicy jordnøddesmør-dressing)
Så lad os kalde disse muffins for et sundere alternativ til fredagsslikket eller til den dér kanelgiffel, der sniger sig ned i madpakken fra tid til anden
Y. A. s. e. l. i. g. h. v. a. d. ø. P. o. t. m. n. r. Ø. k. b. -. y. æ. f. J. u. 3. 0. ". D. å. ,. V. S. 2. O. p. H. (. ). B. I. j. L. C. F. N. 7. 5. c. ½. 1. q. 6. T. K. E. M. é
her fra Berkeley Universitet) kan give nedsat risiko for kræft, nedsat risiko for kredsløbssygdomme, forbedret kognitive evner og forbedret modstand over for Alzheimers syndrom
Tryllestav - lavet af fondantMåske kender i den fra Quidditch. Selve chokoladekage opskriften var den jeg også brugte på mit sommerkage kursus hos specialkøbmanden - SommerkageDa kagemodtageren er vild med bøger, specielt fantasy, og da grunden til at hun stoppede var at hun skal til London, tænkte jeg at kombinere alle de ting og lave en bogkage
Op med kødet og lad det tø op, væk fra fluerne. Min kæreste kan godt lide "bagte kartofler" fra grillen, så det fik han til, da vi kun havde en rest kartoffelsalat
Jeg elsker at tage billeder, så der kommer mange billeder op af min søn og hans udvikling. Ud over det, så elsker jeg at lave mad, og udforske nye retter
Den med kokosmælk og chorizo, bortset fra chorizo bliver skiftet ud med noget parma-skinke-agtigt. og. Ønsker dig en dejlig sjov, sund og energifyldt uge
Få brugt stokken fra din broccoli, ved at lige skære det yderste af og køre den gennem spiralizeren. Hvis det er sådan nogle du leder efter, så se bunden af dette indlæg
Det var har været en meget travl, men også god uge. Jeg har spist en masse dejlig mad, og det var rart at komme lidt tilbage på sporet og få ryddet ud i snacks og pyt-mad (I ved, den spiser jeg lige den ting der, pyt med det)
Du kan finde flere videoer fra Paleolivet på kanalen lige her. Men det var noget jeg fandt på her den anden dag, efter at have lavet en lille film til jer
Journalisten Morten Brink Iwersen og kokke Jan Friis Mikkelsen (som har den skønne restaurant Tinggården i Nordsjælland) er idémændene bag kirsebærvinene fra Frederiksdal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.