Der er en del kerner og nødder i, hvilket jo helt sikkert er med til at give mæthedsfornemmelsen, men herudover føler jeg i særdeleshed, at deres retter også mætter lysten til et lækkert måltid både i forhold til smagssansen og synssansen
Det er virkelig længe siden jeg har købt noget som helst til mig selv. Faktisk købte jeg absolut intet hele min graviditet og havde endnu ikke købt noget efter fødslen, så det kriblede altså lidt for at få noget nyt lir ind i skabet
Og min kæreste han viste virkeligt sit værd på alle måder. Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift
Lækker thaimad @ Thaiboat, vaffel-hygge og tøsefilm, vegetarisk frokost buffé med udsigt @ Hermans, cykelture, pizza værksted med bagesten og hjemmelavet pizza salat, gårture omkring søen og en hel del sol
December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ved at være erstattet af lysten til noget helt andet
Fyld den nederste del og sænk den anden del ned oveni. Skyl og krydr lammekøllen godt på begge sider. Skær lommer i lammekøllen og prop hvidløgsfed heri
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
M. a. n. b. e. h. ø. v. r. j. o. i. k. l. t. d. s. m. f. ,. g. å. æ. L. u. p. J. y. B. z. (. 4. ). 2. 1. 8. /. c. S. P. é. K. T. D. 5. H. -. R. F. V. N
Men i modsætning til andre sushirestauranter jeg har besøgt eller har hørt om, der pakker deres veganske sushistykker eller menuer ind i ord som “vega”, “veggie” eller “vegetar”, har de hos Karma Sushi valgt at kalde deres menu for lige præcis dét den er, en “veganer menu”
konditor-søndag hun afholder, og jeg er der igen igen. Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskeriset knipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder
Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sous vide, flydende nitrogenog røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
Kokken er gået i køkkenet og er i gang med de store forberedelser til de næste par dage. Samtidig vil jeg lige lave lidt til i morgen også, når nu jeg alligevel er i køkkenet
Det er så fantastisk at blive undervist af en meget erfaren og dedikeret læremester. Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Masterclass bagekursus hos årstiderne i Humlebæk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.