– Frk. Sørg for, at alt smørret er fordelt og ikke er i klumper. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Når det kommer til kager og søde sager, så mener jeg bestemt ikke at "Less is more" men mere "More is better" Så jeg fik også lavet almindelige flødekarameller og chokoladekarameller
Rør i nu og næ. nogle af dem i lakridspulver. 250 g sukker125 g glucose sirup1/2 l fløde2 spsk lakrids sirup eller lakrids pulverDet hele blandes sammen i en gryden (gerne en lidt stor i det) og lad det koge op. Det skal koges indtil massen når 122-125 grader, det kan godt tage i mellem 30-45 minutter, så det kræver tålmodighed. Når den når over de 110 grader, skal man være over det hele tiden og rører tit, så det ikke brænder på
Denne gang væbnede jeg mig med tålmodighed og så var der jackpot – og alligevel ikke helt, for jeg ville egentligt gerne have lavet karameller i stil med Werthers
Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere. Opskriften har jeg fundet på bloggen Anne au Chokolat der i det hele taget har rigtig mange super lækre opskrifter
Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Tilsæt dernæst farsen og steg let. – Frk. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse. 2) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. 3) Bland æg, fløde, revet ost og salt i en skål. 4) Kom dernæst kødet, løg og champignons over i æggemassen og bland sammen
Men som alternativ til æbleskiver og andre julelækkerier, er de perfekte i juletiden også. De har stået på to-do-listen i lang tid og jeg er glad for jeg brugte lillejuleaften på at tilberede dem og nyde dem i sofaen med Tommi og Buddy
Bløde, lækre, fudgeagtige og lyse karameller. Bland mælk, smør, honning og rørsukker i en gryde og smelt langsomt ved lav varme og der skal røres konstant
I dag kom mine forældre til eftermiddagskage, og jeg brugte lang tid på at udtænke en opskrift. Jeg ville gerne lave noget hvor jeg kunne bruge de rabarber vi har i haven og en af de mange dåser kondenseret mælk jeg har i skabene
Det skulle helst være lidt hurtigt, lidt nemt, lidt billigt og selvfølgelig meget lækkert. En almindelig panna cotta er super lækker, men jeg har ikke rigtig noget frugt hjemme til toppen, så det blev karamel og havsalt
med billige dåseøl og slik i kilovis. Har I en dag til overs i december måned, kan den med fordel. Duften af punch, brændte mandler ogfedtkogte kager blander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.