Der er en del ventetid ved denne kage – Start derfor i god tid, helst 1-2 dage før den skal serveres. Ø24 cm). 200 g. 1,5-2 vaniljestænger. 2 kartoner kirsebærsovs. Bag i 20 min. 2) Lav nu risalamanden. 2-3 timer. – Kom nu kagen med kirsebærsovs på i køleskabet i minimum 2-3 timer – Meget gerne mere. 200 g. 1,5-2 vaniljestænger
2 ruller butterdej. 250 g champignon. 2 tsk. 1/2 bundt purløg (kan undværes). 2) Bland flødeost, dijonsennep, hakket purløg, salt og peber sammen og smag til. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader. 250 g. 2 tsk dijonsennep. 1/2 bundt purløg. 200 g
220 g mel. 250 g champignong. 2 pakker bacon. ved 200 grader. 2) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. ved 200 C. ved 200 C varmluft, så baconlåget bliver sprødt. 220 g. 250 g. 200 g
December – Hvid brown. December – Hindbærbo. December – Kanel/chok. December – Æbletært. 2 spsk sukker. 200 g chokolade 70 pct. 2) Temperer chokoladen. – Hel 2/3 af det varme chokolade over den fint hakkede chokolade og rør rundt. Hvis ikke alt chokoladen er smeltet, tilsæt mere varmt chokolade (her må temperaturen ikke overstige 32 C). 2. 2 spsk sukker. 200 g chokolade 70 pct
20 små kokosmakroner. 25 g smør. 125 g kokosmel. 125 g sukker. 1/2 vaniljestang (kornene). 2 æggehvider. 2) Tag med en spiseske en klat kokosmasse og form ca. 20 små makroner på en bageplade med bagepapir. 3) Bag makronerne i 11-12 min. ved 200 C og køl makronerne ned. Haslund 25 g. 125 g. 125 g. 1/2 vaniljestang. 2 æggehvider
Har I en dag til overs i december måned, kan den med fordel. 25 g blødt smør. 2 æg. 25 g sukker. 2 tsk vanilje. 250 g mel. blandet med 1/2 tsk kardemomme. Ælt dejen igennem og rul den ud i 2 cm tykkelse. 2x2cm. 25 g blødt smør. 2 æg. 25 g sukker. 2 tsk vanilje. 250 g mel
200 g smør. 200 g hvid chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 2) Æg, sukker, mel, vaniljekorn og salt piskes grundigt sammen. Ø22 (alle forme kan bruges). 6) Smelt det hvidechokolade og temperer det til 32 grader. Haslund 200 g. 200 g. 200 g
December – Brændte m. December – Hjemmelav. December – Hindbærbo. December – Luftig og. 200 g mandler. 2) Kom mandlerne i saltvandet og lad dem ligger der i 15-20 min. 200 g mandler
20 frikadeller. 1 stort rødløg (eller 2 små). 2 æg. 2 spsk mel. 2 tsk. 1-2 spsk. 2 tsk. 2) Kom smør på en varm pande. 2) Bland alle de resterende ingredienser til en dressing og smag til. 20 frikadeller. 2 æg. 2 spsk mel. 2 tsk salt. 1-2 spsk hvidvin. 2 tsk salt
2 spsk. 2 spsk. 2) Bland de resterende ingredienser i dejen undtaget hvedemelet og bland rundt. 5) De bages ved 240 grader i 13-15 min. 2 spsk kanel. 2 spsk sukker
December – Fyldte ch. December – Karamel &. December – Nøddecho. December – Chewy Cho. December – Kokosmakr. 200 g hvid chokolade (køb lidt ekstra, så du ikke løber tør, det burde du dog ikke). 250 g friske blåbær (alternativ hindbær eller brombær). 250 g piskefløde. 270 g hvid chokolade. 220 ml piskefløde. 21. 12. 200 g. 250 g friske blåbær (alternativ hindbær eller brombær). 250 g piskefløde. 270 g hvid chokolade. 220 ml piskefløde
Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder. 250 g. 250 g. 10 minutter ved 200 grader. 250 g. 250 g
Ingredienser til 12 kringler. 2 dl mælk. 2 spsk. 2) Kom i en skål fint revet appelsinskal i 2 spsk. 5) Fold strimlerne sammen til 6 pølser og del hver pølse i 2. 6) Bag kransene ved 200 g. Haslund 2 dl mælk. 2 spsk sukker
2 glas. 2 æg. Varm igennem, men uden at det koger og sigt det ned i 2 glas. 2 glas 1 dl Baileys. 2 æg. Når jeg tænker jul i udlandet og specielt de engelsktalende lande, tænker jeg Eggnog
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.