Jeg har googlet cupcake-blogs i nogle dage for at se om der var nogen der havde gang i noget spændende og så talte kollegerne på arbejdet pludselig om Baileys og hey, det må da kunne bruges til en cupcake
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forvekslingligner denne, og derhedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænkerover, at det måske erfordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Rør forsigtigt indtil alt chokolade er smeltet. - Da han er en stor chokoladegris. Vrid husblassen fri for vand og kom det i den nu lune fløde/chokoladeblanding, og rør indtil det er smeltet
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Lad kagen køle helt af, inden duskærer den ud i passende stykker og serverer den for børnene med et glas iskoldt mælk ellerfor de voksne med en kop varm kaffe – en rigtig regnvejrs-hygge-kage for alle kagemunde
Det kan være, du har besluttet dig for, at maj måned skal være sukkerfri (det er din fornuft), men efter tre dage erdu til fødselsdag og kan ikke sige nej til kagen (det er din lyst)
og temperaturen faldt drastisk,. prøvede jeg mig endnu en gang frem med majspandekagerne. Hemmeligheden er simpelthen lidt højere varme og lidt længere stegetid
Når grynene står i blød natten over, bliver de blødere, hvilket gør dem lettere at fordøje. Jeg kommer først hørfrø og græskarkerner i næste dag, men de kan også ligge i blød natten over, sammen med grynene
Øv dig i at være ligeglad med hvad du TROR andre forventer. Jeg synes, at det er tankevækkende at rigtig mange af mine forløbsdeltagereser det som en stor udfordring at der ofte bliverserveretrundstykker, kage osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.