Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkyllingogsvampe
Steg kyllingen i olien på en pande og krydr med salt og peber. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
Denne omelet er faktisk en gang rester jeg fik til at se utrolig appetiteligt ud- også er den fantastisk til slankekur fordi den er fyldt med proteiner fra både æg ogkylling, ogmed friske grøntsager
En dejlig nem opskrift på en let ret, der kan anvendes på mange måder - det kan både være til et hovedmåltid med ristet rugbrød og en god salat til, en frokostret - varm eller kold og den kan også bruges til brunch, som omelet - mange variationer og en meget let ret
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her medkylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder
Held æggemassen ud på panden og bag omeletten ved lav varme-under låg-til den er stivnet og "bagt. "Skub" omeletten af panden på tallerken (det kræver lidt øvelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.