I sidste uge lagde mine søskende og jeg vejen forbi Mother i Kødbyen. Jeg havde været der én gang før og havde på baggrund deraf ganske høje forventninger om endnu en lækker middag med skønne, friske, hjemmelavede surdejspizzaer direkte fra den brændefyrede stenovn
Faktisk købte jeg absolut intet hele min graviditet og havde endnu ikke købt noget efter fødslen, så det kriblede altså lidt for at få noget nyt lir ind i skabet
Der er en del kerner og nødder i, hvilket jo helt sikkert er med til at give mæthedsfornemmelsen, men herudover føler jeg i særdeleshed, at deres retter også mætter lysten til et lækkert måltid både i forhold til smagssansen og synssansen
Ikke lige de bedste forudsætningerfor en vellykket aften. Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift
Her kommer tre krea-hit herhjemmefra samt en liste over, hvad vi skal prøve inden for den nærmeste fremtid - jeg håber, at du kan bruge det som inspiration til hygge med dine egne guldklumper
Refrigerate for at least two hours before serving to set. Set 5 whole strawberries aside for decoration. Mash 4 of them for the cream cheese mixture and then slice the remaining strawberries. Press into the prepared baking dish, and place into the freezer for a minimum of 30 minutes to set. 1 1/3 cups graham cracker crumbs, plus additional for topping. (you'll need 4 for the cream cheese layer and 5 whole for decoration)
runde af madbloggerudfordringen (læs mere her). Der er lagt op til den helt store nytårsfest, hvor danske bloggere har fået en udfordring inden for en af de fem kategorier
Men i modsætning til andre sushirestauranter jeg har besøgt eller har hørt om, der pakker deres veganske sushistykker eller menuer ind i ord som “vega”, “veggie” eller “vegetar”, har de hos Karma Sushi valgt at kalde deres menu for lige præcis dét den er, en “veganer menu”
Teksten om HVILKE kager det forskellige er, kommer på et senere tidspunkt, fordi jeg har travlt. Sif må da snart tro at jeg stalker hende, det er den 3
Nå men vi var jo kommet for at lære noget, hygge os og spise god mad. Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sous vide, flydende nitrogen og røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
Kokken er gået i køkkenet og er i gang med de store forberedelser til de næste par dage. 300 gram rødbeder. Rødderne bages hver for sig i ovnen ved 220 grader i 30-35 minutter
Denne kage har jeg valgt skal hedde A Coconut Dream / En kokos drøm, for når den spises, kan man ikke undlade at tænke på fyldet i en Bounty chokoladebar eller en flødebolle
Og så har vi selvfølgelig været i køkkenet og prøvet at lave noget forskelligt brød. Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Masterclass bagekursus hos årstiderne i Humlebæk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.