Krævede felter er markeret med * NAVN. Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Rødbedebøffer er ligesom spinatlasagne en populær ret hos vegetarer. Opskriften du finder, når klikker på linket herover eller på billedet herunder, er en ret, der kommer hurtigt på madbordet og gør kål på dine rester i grøntsagsskuffen/-kurven
Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokolade lakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa. 3 spsk mælk 125 g. 1 dl vand. 225 g. 140 g. 50 g. 1/2 tsk bagepulver. 10 muffinforme. 1 glas l. 100 g
faktisk laver vi oftest pizza, men dagen har været lidt hektisk, så det skulle gå endnu hurtigere. Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid
Jeg begræder, at jeg ikke i farten fandt et bedre kamera frem, der virkelig kunne illustrere farvespektret på tallerkenen, for fantastisk så det ud med den lilla rødkål, broccolien og limeskiverne
Som frygtet blev det for mig på ingen måde til bøffer, heller ikke på panden, selvom jeg håbede, osten ville smelte og dermed tage de andre ingredienser i hånden
Ingredienser. Den kan bruges til rigtig mange forskellige retter, hvor kun fantasien sætter grænser. Mangler du lidt mere inspiration, kan du købe en kogebog som er skrevet til retter i en stegeso og herunder også Römertopfen
Bland med fars, æg, mel, mælk, feta (som er skåret i tern) og smag til med salt og peber. 1 bund frisk persille. 500g oksefars. 1 æg. 1 løg. Form dit fars til et brød, og læg det i fad, eller i fold det ind i folie også i ovnen på 200 grader i 40-50 min. (tag med grill eller varmluft de sidste 10 min). 1 æg. 1 løg
Denne gang havde jeg selv efterspurgt middagen, så jeg vidste hvad der ventede, og jeg vidste også at jeg lige kunne lure hende nogle fif af, så mine læsere her på bloggen, nu kan få glæde af denne enkle men helt igennem fantastiske ret
Forret. Hovedret. Frugt skåret i tern og på spyd. Forret og dessert giver vist sig selv, hvordan jeg har lavet, men kyllingegryde med bønner må jeg hellere forklare lidt nærmere
Suppen blev i dag suppleret med. Oksebrystet blev brunet sammen med persillerod, pastinak, selleri, gulerod, fennikel, løg og hvidløg og så tilsat ca 4 l vand og så småsimret hele dagen til en lækker suppe. 2 fintsnittede løg2 fed hvidløg1 lille dåse koncentreret tomatpure2 dåser flåede tomater½ tsk letknust kommen (i en morter)1-2 tsk paprika både stærk og mild½-1 kg kartofler i mindre stykkersmages til med salt og friskkværnet peberLøg og hvidløg svitses, flåede tomater og tomatpure tilsættes. Nu har jeg fundet nogle gryder Greenpan, der kan tåle meget højere grader og har fået investeret i en 2 l gryde og en mindre pande på 24 cm, i serien Vienne. 1 lille dåse koncentreret tomatpure. 1-2 tsk paprika. ½-1 kg kartofler
Pasta med Oste nødesovs (vegetarret - smager ualmindeligt fantastisk. Friske tortellinier med ost 500gFrisk timianRicotta Ost (50g til sovs, og noget til at komme ovenpå)Valnødder 100gPinjekerner100gFløde (du kan jo selv bestemme procenten af fedt), jeg ville nok ikke bruge det hele i en halv liter, men køb det for at være sikker
Blend alle ingredienser i en foodprocessor/med stavblender. Her kommer endelig det længe ventede indlæg om en fantastisk og ikke mindst sund tre retters menu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.