5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. J. e. g. f. o. r. s. t. å. i. k. h. l. ,. v. d. n. b. a. O. j. m. ø. u. æ. p. N. y. M. H. I. G. (. c. 1. 4. ). D. 0. 2. C. 7. Æ. T. 3. R. L. 6. K. -. 8. 9. P. B. E. F. w. Y. '
Hvilket jo selvfølgelig resulterer i, at jeg aldrig rigtig selv for gang i ovnen. Det skal du bruge (12 stk. 90 g mørk chokolade 44-55%. 500 g hvedemel. 225 g sukker. 50 g kakao – den ordentlige slags. 2,5 dl A38. Bland 2/3 sammen med de tørre ingredienser (de 5 første + chokoladen). 20-25 minutter – hold godt øje. 500 g. 225 g. 50 g. 2,5 dl
Den bliver dejlig cremet og blød, og komplimenterer efter min smag rigtig godt svampene. 50 g kyllingebryst. ved 175 grader og serveres rygende varm, med en sprød salat som tilbehør. 50 g kyllingebryst
20 stk. 50 g gær. 2,5 dl sødmælk. 550 g mel. 250 g smør. Rul hvert stykke ud i ca, 20 x 25 cm og fordel fyldet på de to stykker dej. 15-18 minutter ved 200 grader. 20 stk. 50 g. 2,5 dl sødmælk. 550 g. 250 g
Nudging er kort og godt “et kærligt skub i den rigtige retning” – det vigtigste for dig når du kommer hjem, er træt og har en masse huslige gøremål for dig, så er det måske, at denne “snack” skal være nem at tage og hurtigt skubbe i sig så du kan komme videre
En svinefilet, bliver rigtig lækker med en gang barbecue og en tur i kuglegrillen. Hvis du ikke er så rutineret ved grillen, findes der masser af gode grill tips her
5 minutter på hver side. Mulighetene er mange med grillspyd ♫♫. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
The post En rigtig efterårskage appeared first on Sund for Sjov. 250 g smør. 150 g dadler (200 g hvis du har en sød tand). 250 g mandler maler til mel. 75 g kokosfibre. Kom dejen i en rund springform og bag kagen midt i en forvarmet ovn på 175 grader i en god time. 250 g. 150 g. 250 g. 75 g
15 g gær. 5 tsk salt 1 dl olivenolie. 850 g mel (jeg brugte 200 gram grahamsmel og 650 g hvedemel). 10 ved 250 grader til de er faste og sprøde. 15 g gær. 5 tsk salt 1 dl olivenolie. 850 g mel (jeg brugte 200 gram grahamsmel og 650 g hvedemel)
Gode vaner. Med gode vaner i hverdagen, er det med til, at give den mest optimale dag, og det giver overskud til de mange praktiske ting, der skal fixes i løbet af dagen
I sidste uge opdagede jeg en hel ny variant af penutbutter fra Urtekram. Peanut butter crunchy choko. Den nye peanutbutter røg ned i indkøbsvognen med det samme og jeg kunne næsten ikke vente med at komme hjem og smage den, for det var da for genialt at komme kakao i peanutbutteren – jeg kunne slet ikke slippen tanken om smagen af snickers
Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde. I en skål blander du 75g fint kokosmel (også kaldet kokosfiber – ikke det samme som revet kokos) eller mandelmel (jeg blandede kokosmel/fiber med både mandel- og hasselnøddemel), 1 spsk stødt kanel, 1 tsk natron, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vanillepulver (uden tilsat sukker), revet skal af 1/2 citron og et drys havsalt. Bag ved 160 grader varmluft i cirka 50 minutter
juli 2015 by Karen Engell Dalsgaard. 150 g femkornsflager. Lad bollerne efterhæve en times tid og bag dem så på 225 grader i 25 minutter. 150 g femkornsflager
Sæt dig ned, og skriv alle dine målsætninger ned på papir – og husk at gøre plads til flueben Husk, at det er dine målsætninger, så der er ikke noget rigtigt eller forkert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.