Med fare for atgentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gangtager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
- aboutsundays. Ja det skulle da lige være, at resten afdagen nu står på lektielæsning, for mankanda ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for atlave en skøn morgenmad
Det her er en "SKAL PRØVES" opskrift og den er lynhurtig. KyllingGrøntsager efter smag ( jeg har brugt friske sukkerærter, gulerødder, broccoli, spidskål og babymajs)Nudler
Efter flere mislykket forsøg med opskrifter fra bogen cupcakes , popcakes og macroons. Fik jeg et tip af den søde ekspedient om at jeg skulle lave en marengsafvarm sirup
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadigmangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg harlovet en kollegaatbage lidt til hende og når man nu er i sving, kanman jo lige så godt lave en dobbelt portion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.