Disseknækbrød er de bedste, jeg har bagt til dags dato. Gode proteiner fra hampefrøene. Normalt plejer jeg at bage knækbrød med masser af kerner, og de smager også virkeligt godt
Der er ikke noget fedstof i og knækbrødenen består kun af "lutter gode sager" - det vilsige, at de er rigtig sunde og rigtige at spise, hvis man gerne vil have noget på den sunde side af skalaen
Tag brødet ud og fjern det fra bageplasen og lad det køle på en rist. man kan med fordel slice brødet inden det bliver bagt, det gør det nemmere at skille af
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Knækbrød er en rigtig lækker og nem ting at have med i fx madpakken, da det mætter rimelig godt og hverken kræver smør eller pålæg, da det en en snack isig selv
Trangen til et knasende sprødt knækbrød med bidi overvælder migtit. Disse passer perfekt på ostebordet, er superlækre med forskelligedips og patéer til frokost, ret gode på morgenbordet som alternativtil de "tomme" hvide boller og så er de faktiskfantastiske som pause-snack
I går eftermiddags blev KitchenAid´enindviet med en omgang Brusebadsboller. Brusebadsboller er en langtidshævet dej, som kræver nærmest ingen arbejde, specielt når muskelkrafterne hentes i en røremaskine
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagenville byde på rigmulighed for at fylde maven
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. a. j. e. g. h. r. ø. t. m. o. d. ,. s. p. å. v. -. n. u. b. l. f. æ. k. O. Q. K. 1. /. 2. y. 5. H. 3. 0. E. ). D
BAGEPAPIR, HVOREFTER DER RIDSES MED EN PIZZASKÆRER. I CA. RØR SAMMEN, HVOREFTER FØLGENDE TILSÆTTES. DELES I 2 PORTIONER OG RULLES UD MELLEM 2 STYKKER. 19 - 20 MIN. 1 DL SOLSIKKEKERNER. 3/4 DEL OLIE
Jeg er ret vild med knækbrød – så meget at vialtid har en eller anden form liggendei køkkenskabet. De passer super godt som en lilleeftermiddagssnack, i madpakken eller til morgenbordet med blødkogte æg og en god kop kaffe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.