) Jeg har samlet nogle af familiens ynglings opskrifter på konfekt-fyld og konfekt-kugler. Så nærmer julen sig og med julen kommer også hyggelige dage med kage-bagning og konfekt-værksted
Stil Twix konfekten i køleskabet i 15 minutter. Rør mel, rørsukker og maizena sammen i en skål. Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej
Rul til kugler i kokosmel. Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse
I. g. å. r. v. a. d. e. t. S. o. K. n. f. k. D. h. j. m. s. V. i. l. u. ø. b. c. p. ,. y. P. B. (. T. æ. 1. 2. 0. –. ). 5. w. /. 4. ½. ¼. R. H. Æ. J. L. x. N. O. A. 6. -. 8. F. r g
S. å. f. i. k. j. e. g. l. a. v. t. o. n. …. s. m. d. ø. r. h. w. B. p. y. ,. I. M. u. æ. b. O. -. T. c. –. (. 1. ). 3. 5. 0. F. P. E. 2. ¾. H. R. D. L
Disse kugler smager bare mums, er lette at lave og tilmed fyldt med sunde glutenfri ingredienser. Disse sunde kugler med smag af lakrids laver jeg ind imellem og har man en foodprosessor så kræver det ikke meget tid at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.