Ras al Hanout (afrikansk krydderi). Jeg har for første gang forsøgt mig med at lave med i en. tagine. En tagine er et rundt lerfad med et kegleformet låg, som man især
1 fennikel3 tsk risvinseddike 2 tsk rapsolie, øko og koldpresset1-2 tsk agavesirup - smag til, jeg kan bedst lide det salt, men nogen foretrækker mere sirup1 spsk finthakket afrikansk mynte - evt, pebermynte1 knivspids cayennepeberfriskkværnet himalayasalt og rosenpeber - jeg brugte en pebermix m sorte, grønne og rosen peberkorn½-1 tsk nigellafrø, også kaldet Jomfru i det grønneTilbered fenniklen - fjern det yderste lag, og vask den godt, halvér, fjern 'hjertet' og hak i mindre skiverBland eddike, olie, sirup, mynte og cayennepeber godt i en skål og hæld over den hakkede fennikel
Det er en del af COOP’s CSR strategi, at de forsøger at skabe udvikling i et tilbagestående kontinent ved altså at producerer Savannah produkterne lokalt og med afrikanske ingredienser
Omeletmuffins med gulerod/afrikansk kokoscreme og med skinke/forårsløg/pinjekerner og ruccolacreme. Hey Trini, hvor var det ærgerligt at du var syg igår og at du heller ikke kom til dans idag
Denne gryderet er stærkt inspireret af en ret jeg lavede til et arrangement sidste år som et samarbejde mellem Mad med Medfølelse og SocieTrees – en super sej Aarhusiansk organisation, der har hjulpet lokalbefolkningen i 10 landsbyer i det Vestafrikanske land Burkina Faso med at plante 5000 Parkiatræer. Afrikansk, Aftensmad, Alle opskrifter, Glutenfrie opskrifter, Gryderetter, Voksenvenlige retter 2 finthakkede løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.