- Pas påmed for høj varme, da det hurtigt brænder på. Derefter blandes de sammen med alle de tørre indgredienser (mandler, græskarkerner, valnødder, havregryn, solsikkefrø og sesamfrø)
Det gode ved ovenstående opskrifter er, at det meste af 'arbejdet' kan laves på forhånd (både til de koldhævede boller og den græske yoghurt) og det er derfor perfekt til en søndag med tømmermænd eller til de travle morgener, hvor man ikke vil gå på kompromis med smagen og kvaliteten
Dem spiser jeg nemlig med ske, så syntes jeg de mættere mere. Som jeg har fortalt tidligere( under morgenmads forslag), så spiser jeg altid müsliovenpå mine smoothies
Hak imens nødderne varieret, fra medium groft til meget groft. Skær dem i tynde skiver på langs, eller brug den meget grove side af et rivejern for at rive dem i tynde skiver
Müsli er sundt og lækkert, fyldt med kostfibre til fordøjelsen og masser af dejlig knas. Her er opskriften på en nem, hjemmelavet müsli, som kan bruges på skyr/yoghurt og på hytteost, til morgenmad, mellemmåltid eller dessert
På den måde kan kæresten også få det medpå arbejde. Jeg spiser tit og ofte skyr til morgenmad med hakkede nødder og akaciehonning, som er super overskueligt og lækkert
Hold øje med det og rør rundt en gang imellem. Til yoghurten har jeg lavet en skøn müsli, som jeg har fået opskriften til af Camilla Rude inde på vores facebook-side
Så følg med her på bloggen de næste par dage – og skriv gerne og del dine erfaringer. sojayoghurt med frugt og müsli, og havregrød med æbler og müsli til morgenmad, knækbrød med avokado og hummus til frokost og linse-millionbøf med blomskålsmos til aftensmad – det bliver super lækkert
Her er de ristede havregryn med farin og smør - i det her tilfælde blev det finvalsede havregryn. Så skal den færdige müsli bare opbevares i en lufttæt beholder - og den når ikke at blive for gammel før det er spist op
J. e. g. r. n. o. k. t. M. ü. s. l. i. -. æ. ,. d. h. a. j. f. ø. ). D. v. u. b. m. O. å. p. H. (. c. 1. 3. I. 5. 0. y. 2. F. T. C. R. B. '. L. *. N. P. 4. E. 7. K. 8. 9. g g
Mads og jeg har sovet i hver sin ende af sofaen, mens nevøerne har ligget på madrasser på gulvet. Hold øje med blandingen til sidst, så den ikke bliver for mørk
Start med at smelte kokosolien på panden ved mellem varme. Så nu har jeg lavet mit eget, med økologisk blomsterhonning og økologisk kokosolie, og det smager formidabelt
Jeg spiser det om lørdagen på en almindelig yoghurt, rørt en smule op med hjemmelavet blåbær-sirup. mandler, havregrynen kan blandes med lidt speltflager – her sætter kun fantasien grænser, men jeg elsker en mere “almindelig” müsli som denne)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.