for at lette arbejdetFor nogle år siden arbejdede jeg som barselsvikar, en uge var vi "alenehjemme" da alle lederne var på kursus og så gik den vilde kagebagning, derfor har disse kager denne titel, og jeg har ingen anelse om hvad der rigtige navn er
Nu er vi hjemme igen og det er dejligt. -) At komme hjem efter en skøn ferie er for mig én af de mange gode ting ved at rejse- ude godt men hjemme bedst Mens vi var væk er efteråret så småt kommet til Danmark
Oetker har været gode til at skaffe sig hyldepladserne helt alene… Jeg er også ret vild med deres brunkagekrydderi, da den kun indeholder 3 naturlige ingredienser og er meget stærk i smagen, så man kan nøjes med at bruge små mængder og opnå god smag
På videoen nederst kan man se, hvordan man laver hjemmelavet mandelmælk. Jeg prøver generelt at holde mig fra mælk, og jeg er derfor storforbruger af alternativer til mælk
Mandelsmør er simpelthen et vidundermiddel uden lige. En utrolig god måde til at få en masse sunde fedtsyrer i din kost, samtidig er det en fantastisk ingrediens til at afrunde og give fylde i dine opskrifter
På bordet startede vi med lidt hjemmebagt kuvertbrød og ciabatta. Alle retter er 100% hjemmelavet og har man lysten til at lave gourmet derhjemme, så skal man tage sig tiden til det, men det er bestemt ikke en umulig opgave og giver kun en ekstra udfordring i køkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.