Allergisk reaktion, julesmåkager og konfekt......
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g marcipan
  • 100 gram nougat
  • 20 cm. Nougat fordeles på halvdelen af firkanten, hvorefter resten af marcipanen vippes over
  • Nougatkrokant
  • 75 g rørsukker
  • 75 g blandende nødder, jeg brugte mandler, hasselnødder, valnødder og pecan.
  • 75 g nougat
  • 150 g marcipan
  • 15 g pistacienødder
  • Markokugler
  • 150 g marcipan
  • 2-3 spsk god kakao
  • 1,5 - 2 håndfuld kokosmel
  • 1 spsk mørk rom eller sherry

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.