I. g. å. r. v. a. d. e. t. S. o. K. n. f. k. D. h. j. m. s. V. i. l. u. ø. b. c. p. ,. y. P. B. (. T. æ. 1. 2. 0. –. ). 5. w. /. 4. ½. ¼. R. H. Æ. J. L. x. N. O. A. 6. -. 8. F. r g
Af de blendede mandler ( man kan også komme lidt appelsinsaft i hvis man har lyst til det). Tag et træspyd og stik ned i kuglen og dyp den i chokoladen, sørg for at den er helt dækket af chokolade
S. å. f. i. k. j. e. g. l. a. v. t. o. n. …. s. m. d. ø. r. h. w. B. p. y. ,. I. M. u. æ. b. O. -. T. c. –. (. 1. ). 3. 5. 0. F. P. E. 2. ¾. H. R. D. L
snaps kan du også bruge, rom eller portvin. Hak chokoladen og. SVESKER. I SNAPS MED MARCIPAN. (20stykker). Min absolutte favorit konfekt, er du ikke til
Fløde og mørk chokolade smeltes sammen over vandbad og blandes med blødt smør. Afkøles i køleskabet til dagen efter, og skæres ud i tern inden servering
Med en teske laves små konfektkugler og der lægges et lille stykke hakket mørk chokolade i hver. Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade og sæt dem på bagepapir
Find den ønskede mængde af chokolade frem og hak det fint. *Nougat med en hel hasselnød (ristet)*Marsipan med tranebær og hvid chokolade*Chokolade ganash med orangeknas*Kokosfyld (bounty)*Marsipan med lakrids*
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.