Amerikanske kødboller med mozerella og panchetta
Solveig Thomsen
Solveig Thomsen

Amerikanske kødboller med mozerella og panchetta

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • Et æg
  • 2 ss. Rasp
  • . 20 mozerella-kugler lavet af én stor
  • 20 stykker bacon/panchetta/lufttørret italiensk skinke
  • 2 spiseskefulde barbeque-krydderi/pulledpork krydderi
  • 2 tsk. Salt
  • Peber
  • Barbequesauce til pensling

Instruktioner

    Rør farsen af oksekødet, ægget og raspen. Tilsæt tørt barbeque-krydderi, salt og peber.

    Mas en flad “bøf” og læg en mozerellakugle i den. Vikl farsen omkring osten, så den danner en kugle på størrelse med en golfbold.

    Pak vidunderet ind i bacon og kom det på grillen på indirekte varme eller i ovnen ved cirka 180 grader i 15-20 minutter.

    Pensl barbequesauce på kødbollerne og lad dem stege/grille i yderligere fem minutter.

    Dernæst: Stornyd.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.