i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. a. n. k. o. m. e. l. g. t. v. æ. f. r. d. s. å. j. -. h. p. D. u. ø. T. c. b. ,. B. y. S. K. C. 2. 0. 5. %. 1. ½. (. ). F. R. H. 3. 6. 4
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. s. e. k. ø. d. b. o. l. r. m. a. g. f. t. ,. v. æ. n. j. h. u. p. å. y. G. 3. L. M. S. R. 4. 8. 0. c. 2. 6. -. F. 5. 7. H. V. g l
Du kan også spisecouscous eller ris (gerne ifuldkornsvarianter) til retten i stedet for bulgur ligesom en klat yoghurt naturel, et lækkert brød samt en god salat til kun vil gøre retten endnu bedre
Opskrift på salat medkrydredekødboller af farsen fra en medisterpølse. Kom tilsidst de krydrededekødboller og parmasanflagerne på salaten og servér evt
Den er med små krydrede oksekødsboller, champignon, peberfrugt, løg, cocktailpølser og bacon. Form små kødbollermed en teske i hånden og brun dem af på en varm pande ilidtolie
Når der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme medi køkkenet og hjælpe med at vende dem i mel, æg og rasp
I. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. t. a. l. e. n. s. k. ø. d. b. o. r. m. v. D. g. u. p. å. æ. c. y. f. j. h. ,. x. ). K. 1. 2. (. 6
Salatosten er medtil at give en dejligumami smag sammen med løg, linser og friske krydderurter. Disselinsedeller smager rent faktisk som om der er kød i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. r. t. v. a. o. p. d. l. g. b. h. ø. u. k. y. ,. s. å. M. j. m. f. J. q. æ. B. O. C. A. K. c. S. 2. 1. 0. /. 4. 5. ½. 3. F. L. x. R. H
Rør hakket kyllingmedingefær, chilisauce, rasp og sojasauce, krydr med peber. sød chilisauce. Et alternativtilfrikadeller og hakkebøffer med et asiatisk touch
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.