Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café
groft saltFrisk kværnet peberHvis du ikke har smagt pommes anna, så er du gået glip af noget. Selv en røvkedelig kartoffel kan de forvandle til noget så exquisite som denne ret ved navn pommes anna
Pommes Anna er en rigtig lækker kartoffelret som tilbehør til en god bøf eller lammekød. Pommes Anna er en rigtig lækker kartoffelret som tilbehør til en god bøf eller lammekød
En dejlig klassisk måde at tilberede kartofler på til den finere madlavning. For et stykke tid siden fik jeg dem serveret på en restaurant i Århus, hvor der var tilsat rosmarin og parmesan - det smagte helt fantastisk og da jeg elsker smagen af rosmarin og parmesan, så de her kartofler er bare sagen - men man skal have god tid til at lave dem, da det er en længere proces
-I love relishJeg har prøvet at lave en del chutneyer og relisher i min ”sylte karriere”. Men jeg har aldrig rigtig kunne finde den rigtige opskrift, der var altid for meget eddike i eller for meget ingefær
Efter at vores lille søde Anna kom til verden 5 uger for tidligt, og hele forløbet med at passe og ruge hende, er der nu igen blevet tid til at videregive min passion for bagning til andre
Oksemørbrad stegt som vildt, med pommes anna, tranebær, glaserede rødbeder og rosenkål. Pommes anna. Egentlig laver man normalt pommes anna i et stort fad hvor de bliver bliver presset sammen, bagt, skåret ud i firkanter og så bagt igen
Ind til nu har jeg ikke helt set fidusen i at have gæstebloggere, men da Louise fra min gymnasieklasse bad om hjælp til udbredelse af et godt budskab, tænkte jeg, at én gang skulle være den første
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.