Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Bag peberfrugterne i ovnen det sidste kvarter sammen medkartoflerne (brug bagepapir)
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
F. o. r. t. i. d. e. n. h. a. j. g. l. v. m. f. å. y. u. s. ,. k. b. p. -. ø. D. w. E. æ. (. 4. ). 3. /. O. c. 1. ½. 2. z. K. S. N. 7. 8. T. H. 5. R. 6. é. 9. L. 0. e g
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Det er meget enkelt at gøre en almindelig og lidt tør hakkebøf super velsmagende og saftig. Da jeg tilberedte disse bøffer i går, kom jeg til at tænke på, at sidst, jeg tilberedte dem, var jeg sammen med min mor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.