Form frikadellernemed en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Frikadellermed pocheret grønkål, citronog peberrod. kålen smages til med salt ogcitronsaft. koriander, frisk kværnet peber, løg og fint revet hvidløg tilsættes – en lille delle steges af og farsen smages, om nødvendigt, til yderligere til med salt og peber
Der var til madpakken dagen efter og selvom jeg undlod tzatzikien, var der ingen der var i tvivl om at der var hvidløg i, da det stod ogbrummede i mikroovnen - så er I advaret
Til græskefrikadellermedtzatziki vil det være oplagt at servere et glas retzina – den dér græske hvidvin, der er tilsat harpiks – men du kan også servere en østrigsk grüner veltiner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.