Når det begynder at blive gyldent, tilsættes margarinen (jeg brugte oliemargarine og det fungerede fint) Når det har bruset lidt af, så tilsættes vandet under omrøring
Hovedreglerne for det mad jeg har spist de sidste dage er protein til hvert måltid og masser af sundt fedt igennem olier, derved bliver man mæt længere og holder blodsukkeret stabilt
Du kan finde tilbehørs-inspiration her. Spinatomelet med karamelliserede rødløg og gedeost kan du både servere til frokost eller aftensmad, gerne med ristet rugbrød eller en grøn salat
Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinke og røget mayonaise. Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under
It has no sugar or butter – but its still really really yummy and creamy. Toast for a few minutes until its lightly crispy – take the pan off from heat and let it cool completely
Jeg har det ihvertfald sådan, at når jeg får lavet en portion, så kan jeg sagtens bare spise det til frokost med en masse grønsagsstave eller aflange knækbrødsstænger til
Syltede agurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasset er helt tomt. 1) Eddike, sukker, laurbærblad, peberkorn, enebær, korianderfrø og salt varmes op i en gryde indtil sukkeret er opløst. 3) Lagen hældes over agurkerne og glasset lukkes tæt
Tilsæt hvedmel lidt ad gangen mens der røres. *Drys lidt mel på underlaget, så dejen ikke hænger fast. Brug hænderne til sidst for at samle dejen og kom den i en frysepose
Men ikke pølsehorn, der klistrer til fingrene når de skal bages. Ikke pølsehorn der tager en evighed at tilberede, og ikke pølsehorn, der smager af mandel, kokos eller grøntsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.