Bøffen kan laves helt traditionelt ved at forme dem, smide den på en varm pande med smør, så den får en fin stegeskorpe, og færdiggøre den i ovnen til den er næste gennemstegt
Man skal være tålmodig medhakkebøffer, hvis de er tykke tager de ret lang tid at få gennemstegte, men omvendt skal de heller ikke steges fuldstændnig tørre
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
Drys med citronsaft, salt og peber. Kyllingespyd mednudelsalat. Jeg har opdaget, at der faktisk ikke er nogle spidskålsopskrifter på bloggen, så det må jeg jo lave om på
Vi lavede risottoen i går og serverede den til rødtunge. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Så kan man dampe nye løgog spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lavemelonsalater – enten den klassiskemed vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løgog koriander
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Hvem kan ikke lide en god bøfmed bearnaise sovs oghjemmelavede fritter. Nu skal hele retten samles ogmed så mange komponenter der alle skal laves lige før servering er det vigtigt at have timingen i orden, så saucen varmes imens kødet steger og fritterne friteres imens kødet hviler
Rør olivenolien sammen med honningen og dryp løgenemedblandingen. Den sødme kan man spille op til og fremhæve med et dryp honning, lidt olivenolie og et drys timian
Burgerboller blev smurt med et pænt laghjemmelavet pesto og toppet med syltede rødløg. Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Hak løgeneog skær champignonerne i mindre stykker. Lad nu retten simre igen uden låg til flødens konsistens ikke er tyndt flydende man er begyndt af jævne lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.