U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Hvem kan ikke lide en god bøfmed bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. vand og en knivspids salt i en kasserolle og tænd på meget svag varme imens du går igang med at piske, du må ikke stoppe piskeriet nu
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Krydr laksebøffernemed salt og peber og steg dem på grillen eller en grillpande i ca. laksebøffer. Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og vend godt rundt
- er hvad jeg har med mig idagFor Peter og jeg besluttede os jo for at gå på kålsuppekuren, og derfor købte jeg jo kål med hjem den anden dag jeg var på handlen
Kom kødet medog tilsidst den røde peberfrugt. Kom vand , bouillon i og lad det koge lidt. Krydder med salt , peber og paprika Kom en då tomatpuré i og brænd det let af
Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovs med rødvin – bourgogne vin naturligvis. En gryderet er sjældent spændende at se på, så hvad med endnu et billede fra hospitalskøkkenet i Hotel Dieu de Beaune
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.