Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Skum det af for urenheder. 1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halverblommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende. Kom saften , vanilje sukker og sukker i og kog det i ca 20 min. 1 kg blommer uden sten. 2 tsk vaniljesukker
Vi har så fornylig haft endnu et møde med skolen, og aftalte at Lucas stadig har det reducerede skema, men at han skal skrive til mig når han går hjem – hvor før aftalte vi hvornår jeg skulle komme
Mynthe har endelig nået den alder hvor den slags begynder at være sjovt, og når nu man er pige med stort P og selv går til mgp dans, ja så skal man selvfølgelig også se det i fjernsynet
B. l. ø. d. e. h. v. b. o. r. p. y. n. t. m. g. a. s. u. c. k. =. f. H. i. F. T. ,. å. j. E. -. D. æ. O. S. L. I. 1. 3. 0. 2. 4. 5. /. 6. 7. (. ). ½. M. P. 8. R. N
Bollerne var sådan et hit - og ikke kun hosbørnene, men også hos de voksne. Bløde hvedeboller pyntet med glasur og chokoladeknapper = en flot fødselsdagsslange
Oskar erstadig syg, men mon ikke snart feberenforsvinder igen. Denne weekend er den sidste inden jeg starter på arbejde efter en lang og dejlig barsel som blev toppet med ferie oveni
Har været på uddannelse hele dagen i forbindelse med mit arbejde, og gæt hvem der har. Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Min datter
I dag skal lageret af hurtig mad fyldes med bløde og luftige pølsebrød. Drengene her i huset er mest til den mere børnevenlige udgave, som dem ala Føtex bageren
Det er et utrolig svært og meget relevant spørgsmål at stille, for derdukker hele tiden ny forskning op og det kan være svært at gennemskue både indholdet og interesser, som ligger til grund for forskningen (også for os som arbejder med kost og ernæring)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.