1040 Gr
Mel Og 260 Gr Fuldkornshvedemel Giver 22 Bagels a 100gr
Instruktioner
Lunken vand hældes i skål sammen med gær, brun Farin og salt.
Al mel blandes i vandet indtil dejen er samlet. Lad hvile i 10 min. Ælt derefter i mindst 10 min til dejen er voksagtig og spændstig.
Dejen deles op i stykker på 100 Gr.
Hvert stykke rulles ud til en pølse som snoes rundt om hånden og rulles sammen til en ring.
Hver bagel lægges på en plade med bagepapir hvor der er drysset Fuldkornshvedemel på og sættes til at hæve til lige knap dobbelt størrelse.
Sæt en stor gryde med mindst 2,5 l vand til at koge mens de hæver.
Når Bagels er hævet færdig koges i de i ca. Halvt til helt minut på hver side, lægges til afdrypning på rist. Når pladen er færdig kogt lægges alle Bagels tilbage på den mel dryssede plade. Pensles med æg og drysses med salt og evt. Korn efter behag og bages i Ca. 20 min ved 220 grader i bunden af ovnen til mørk gyldne.
gør brug af hjemmelavede pesto og nybagte bagels. 1 bagel (opskriften på mine bagels kommer snart. God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
nybagte bagels med rusiner. Desværre laver producenten af bagels dem ikke længere, selvom både jeg og min mor altid er på udkig efter dem, men man kan jo lave dem selv
Bagels’ne – kan man skrive det. Jeg har aldrig helt turdet at begive mig ud i bagningen af bagels. Læs videre for at se opskriften på hjemmelavede bagels
S. i. k. e. j. g. h. y. d. m. å. r. a. f. t. s. I. ø. u. b. l. ,. o. n. p. c. J. v. æ. A. -. N. 2. 1. 9. 3. 0. 5. D. (. ). H. Å. T. 6. ½. F. 4. E. O. 8. M. /. R. G. L. U. P. B. V. K. w. Y
I. g. å. r. b. a. t. e. j. i. n. l. s. J. y. d. k. m. p. o. c. ,. h. v. u. (. 1. 3. ). f. ø. D. V. 2. 4. æ. Ø. T. C. 8. ½. 5. 0. -. /. E. S. R. G. N. H. L. U. P. A. B. 6. Y
Og vores skønne naboer var også godt tilfreds, da jeg bankede på med nybagte bagels. Efter jeg havde set et afsnit af Den Store Bagedyst på DR1, skulle jeg selvfølgelig lige prøve mig frem med at bage bagles
Sad og så den britiske udgave af "Den Store Bagedyst" i dag, hvor de bagte bagels - Det har jeg tit tænkt på at jeg ville prøve, så i dag skulle det være
Kom to bagels i ad gangen, og lad dem koge i ½ minut på hver side. Jeg har set flere inde på debatten fremstille deres egne bagels og da der så var en opskrift på dem i det nye Femina (44/2010), skulle jeg da også prøve. Bag bagelsene i 8-12 minutter (mine bagte nu nærmere 15-20 min
I. n. g. r. e. d. i. s. (. 8. t. k. ). 2. 5. a. m. æ. 1. l. v. A. 3. u. 0. 7. -. h. H. y. ,. c. f. F. å. O. p. ø. &. R. b. o. P. j. 4. Æ. 6. E. S. 9. L. D. B
Mine piger har altid elsket bagels og især dem med kanel og rosiner. Da Hatting brød ikke laver dem mere - jeg kan i hvert fald ikke finde dem nogen steder - så har jeg besluttet at lave dem selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.