Bagt broccolisalat med pinjekerner, feta og syrlig dressing
www.louiogbearnaisen.dk
www.louiogbearnaisen.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 broccolihoved
  • 150 g pinjekerner
  • 12 spsk olivenolie
  • 1½ tsk hvidløgspulver
  • 1 Salt/peber
  • 150 g feta, smuldret
  • 125 g sultanarosiner
  • 13 spsk hvidvinsedddike
  • 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter.
  • 1 Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover.
  • 1 Krydr med salt peber og hvidløgspulver.
  • 1 Bag det ved 200 grader i ca. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve.
  • 1 Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter.
  • 1 Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen. Smag til.
  • 1 Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. Tilsæt rosiner og smuldret feta.
  • 1 Hæld dressingen udover og server straks.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.