Ovnbagtratatouille. Her er der brugt lyssej, som er en dejlig fast, mild, hvid fisk og primært "middelhavsgrønstager" som peberfrugter, tomater, fennikel og squash
Jeg har kastet mig ud i dette eksperiment ogbagt en bygotto i ovnen. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige ogsprøde fra valnødderne
Det kan dog godt være, at jeg er alene med denne holdning. Meningen er, at du skal stå tilbage med selve skindet af kartoflen, som stadig er dækket af en tynd lag "indmad"
Anret på tallerken med grøntsagerne, løgene og drys medsprøde solsikkekerner. Pres hvidløg og bland med salt, chili (+ evt andre krydderier) og olie i en lille skål
Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Hver søndag samles børn og svigerbørn her hos os, for at spise, snakke og hygge
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.