E. n. k. l. e. r. b. i. v. d. t. æ. s. -. o. g. å. a. m. u. p. ,. f. h. R. y. ø. j. I. D. M. (. 4. ). 8. H. F. 1. 2. c. S. V. 0. G. 3. L. 5. T. 6. 7. /. 9. è. n l
Disse kyllingenuggets var egentlig ment som et eksperiment, noget der ikke skulle på bloggen, men de blev så gode, at jeg besluttede mig for hurtigt at knipse et par (en smule mørke) billeder og dele opskriften med jer alligevel
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige ogsprøde fra valnødderne
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Hæld kogende bouillon i fadet og drys med spidskommenfrø, salt og peber. I denne ret følges de med den grønne romescokål, som er forholdsvis ny på det danske marked
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.