Den har tilpas meget “spark” i sig til, at den giver et veltilrettelagt modspark til den salte parmaskinke, og samtidig en god portion syrlighed til, at de fede oste ikke overtager verdensherredømmet
Suppe af bagtetomater med brødKoteletter med flødekartofler, majskolber og favouritsauceMandelmousse med syltede kirsebærChokolademuffins med lakridsfrostingGanske nemt, velsmagende, mættende og lækkert
Se ogsålangtidsbagtesemidriedtomater med rosmarin og balsamico Ca. LANGTIDSBAGTESEMIDRIEDTOMATER. Jeg har delt opskriften på disse lækre tomater et par gange efterhånden og referer ofte til dem, for de er bare så hamrende gode, at de godt kan tåle en gengivelse
Jeg har kastet mig ud i dette eksperiment ogbagt en bygotto i ovnen. Jeg har fra Deluxe-serien brugt den lækreste italienske parmaskinke, en tyk balsamico, klar-til-brug porcini svampe og en cremet, nøddelækker valnøddeost
Lad dig ikke narre af den mere eller mindre brændte overflade. Til venstre har jeg nuppet et billede af det færdige (og tomme) hvidløg, og til højre et af fedene som nu er blevet stukket ud med en gaffel
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Lav en krydderolie af olivenolie, hvidløg, krydderier og salt. og til alle andre der er så søde, at spørge efter opskriften, hver gang jeg smider disse tomater på bordet, hvadenten det er til salat, på pizza, i en sandwich, til tapas eller bare som snack
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Du skærer bare fenniklen ud i både, drypper med lidt olivenolie og vikler parmaskinke rundt om. Du kan også bruge bacon, som jeg især synes fungerer skønt til fisk
Skyl og halvver tomaterne. Så er sommerferien slut, og efter at have været faldet lidt af vognen er det på tide at komme igang i gen, det er da blevet til ledt PCO mad og nye opskrifter undervejs, så her er lidt af det jeg har sparet op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.