-. -. -. -. -. -. -. I. n. g. e. t. i. ,. m. f. å. r. d. h. l. é. æ. ). S. o. j. s. k. v. a. p. y. D. u. R. b. H. (. E. Y. M. 6. 0. J. A. O. ø. ". K. 2. 7. 5. 3. L. P. C. z. c. 4. F. B. G. 1. N. 8. /. V
Ingrediens listen i brødet er meget simpelt, der ikke noget som falder mig for øjnene, andet end den indenholder både sukker, glukosesirup og maltodextrin, så vi harmed lidt meget sukker at gøre, dog kender jeg ikke forholdende i et ¨nomalt¨ rugbrød, men medmin
-) For det lød da lidt spændende at være kagedommer. -) Men det kunne man jo heldigvis ikke se. -). Selve konkurrencen blev desværre lidt forsinket så jeg nåede kun at være med til at bestemme vinderkagen, så måtte jeg smutte ud af døren, for at nå min næsten aftale, så jeg kender kun vinderkagen, ikke bagerne der stod bag, men den smagte dejligt
Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommer hjemJeg elsker hende - Mindatter
Vi fik kartofler i ovn, salat og gulerodsagurke-tzatziki til. - tænker du måske. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser, eller hvad du har liggende som skal bruges
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, atmindskemin "sukker-craving". Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Og hvem har brug for flere pladskrævende køkken-aggregater. Jeg fyldte nemlig hele baduljen i den store ler-gryde, satte den i ovnen og tog til fastelavnsfest med ungerne
Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt atdet en dårlig ting. Gad vide om jeg nogen har smagt grantræ - det kræver vist nærmest et besøg på Noma
-. -. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Nemt, billigt og velsmagende – og til at lave af noget, man som regel har i fryseren. Min yndlingsdressing til grønne grøntsager er en olie/eddike dressing med hvidløg og en smule honning
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for dethar i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Kom kød, gulerødder, æg, vand, rasp, salt og peber op i en skål og rør det godt sammen. En rigtig mormor ret der er blevet piftet lidt op og serveret med en lækker perle couscous salat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.