Blandt mange spændende bøger kan du også møde Hotel- og Restaurantskolen, som er på messen med skolenssmørrebrødskogebog, Smørrebrødet og jomfruen der laver det
I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måskeogså lidt til ære for mig selv). Lige så længe jeg kan huske, har min far elsket den form for juleknas, og jeg købte det tit med hjem til ham, hvis jeg var inde i byen omkring juletid
Når vi skulle til bageren, endte vi ofte med at købe romkugler med hjem til kaffen. Derfor har romkugler heller ikke umiddelbart været et projekt jeg havde travlt med at kaste mig over
Løsningen blev en hvid tunika og de hvide vinger af fjer fra Søstrene Grene – muligvis en glorie af piberenserehvis jeg får tid – det er jeg sikker på nok skal kunne give børnene et praj om hvad hensigten er
I lørdagsskulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller noget med meget smør
Min søde kollega havde bestilt en kage til hendesdattersfødselsdag. Bestillingen lød på en simpel chokoladekage uden fyld, men smurt op med en almindelig smørcreme
Jeg havde tænkt mig at bage et udvalg af julensforskelligesmåkager hen over de næste par uger, og jeg skal gøre mit bedste for at følge med, med opskrifterne her på bloggen
I går havde min mand nogle af gutterne på besøg til en drengerøvslørdag, hvor de skulle hygge og spille computer, og såsynes jeg, at det var på sinplads at forkæle dem med lidt kage
Jeg er flere gange, i de engelskeopskrifter, stødt på lemon curd. Man kan lægge kager sammen med det, man kan glaserer kager med det, man kan bruge det i cupcakes og frosting eller man kan bruge det som en slags marmelade til scones eller theboller
For nogle uger siden havde jeg fødselsdag. Ud over den kage min mand lavede til mig (lagkage med hindbærmousse og mousse med perbermynte-ritter sport), lavede jeg selv denne lagkage med citron og blåbær
Det er blevet lidt af en tradition, at jeg sørger for kransekagen til champagnen. Det eneste “krav” er, at der skal være nougat i, da min ene veninde ikke er så glad for smagen af marcipan, men til gengæld er hun ret vild med nougat
Den her hindbærmousse er den, jeg bruger mest i mine kager. Lad dig endelig ikke skræmme af at der skalhusblas i, for den er virkelig nem at arbejde med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.