Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker vegansk mad. Bælgfrugter, masser af grøntsager, nødder og sunde fedtstoffer er klart mine favoritter – dog dermed ikke sagt at jeg er veganer, for min spisning handler om at følge min intuition
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
S I find that these are best consumed directly after rolled in cocoapowder, as the moist avocado will make the cocoapowder look dull after a short while
Netop min erfaring og min oplevelse med ayurvedisk mad er, at jeg forholdsvis hurtigt stilles tilfreds, hvorfor jeg ikke overspiser – eller småspiser inden sengetid, selvom min ultimative guilty pleasure består af en skål vegansk hasselnøddeis toppet med stykker af denne blondie
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Når efteråret rammer går jeg ofte i jeg-spiser-kun-efterårsmad-mode, hvorfor at mine skønne salater pakkes væk, de rå grøntsager ligeså, og i stedet holder jeg mig beskæftiget i køkkenet med varmende supper, gryderetter og veganske retter som denne, som føles varmende og givende på de kolde dage
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
5 pounds cauliflower, cut into 1-inch florets (about 18 cups). 2 large leeks, white and pale green parts only, halved lengthwise, rinsed and cut into ½-inch pieces
Glem alt om tørre og dyre færdigbagte rugbrød og hjemmebagte stenalderbrød der smager af alt for meget olie, jeg har fundet det beste rugbrød til dags dato
Selvfølgelig er denne veganske cheesecake egentligt blot en pseudo-version af den ægte vare. For blot ordet vegansk indikerer, at der ikke kan være ost i denne grønne sag – og det er der såmænd heller ikke
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Browsing other blogs (especially vegan/vegetarian) ones always keeps me inspired and excited, but I’m sure there’s a lot of amazing blogs out there I have yet to see, they simply don’t appear as options when I search
for lang tid siden lovede jeg at fortælle opskriften på denne helt fantastiske gulerodskage. desværre glemte jeg fuldstændig at fortælle den, så den kommer desværre først nu, beklager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.