Hvorfor får man midt i juni måneden lyst til en gryderet med oksekød, svampe og fløde. Ja, mit bedste bud må være det sidste døgns massive regnvejr, men gryderet skulle der altså serveres
Hvis derer noget, vi ikke kan klage over, så er det det alt for skønne vejr her på det sidste. Jeg har dog også haft mindre lyst til at lave mad efter en lang, varm dag
*suk* der var EN dårlig ting ved den mad vi fik i går og det var at jeg konstant tog mig selv i at sidde og drømme mig tilbage til Sicilien, Tyrkiet, sommer, sol og VARME
… Solen skinner og vi slapper max af hos min søster. Hererder skønne høns i alle farver, et væksthus fyldt med solvarme krydderurter lige til at plukke af, rabarberbed, hyggekroge og ro
Så var den sommermad klar og lige til at indtage i drivhuset. Min datter havde set et billede på nettet med denne ret, som vi selv måtte gætte os til, da der ikke var en opskrift
En meget nem og lækker ret at lave, til en lun sommeraften på terrassen, er grillet pigvar. Man skraber pigvaren godt på begge sider – ligger dem i et fad
Til at være sammen med familie og venner, nyde min yndlingsby København og alt hvad den indebærer og til at eksperimentere en masse i køkkenet med sommermad
Men at det er lidt gråvejr skal jo ikke afholde os fra at spise lækkersommermad som f. Så ersommeren kommet til Danmark - eller den VAR kommet, men nu er det ligesom om den er forsvundet lidt igen
Så er jeg klar med madplanerne igen, og jeg har gået lidt og tænkt over konceptet. Jeg vil forsøge at lægge lidt fleremadplaner ud, altså flere søndage, og jeg vil stadig udarbejde en indkøbsliste
Sommermadderegner sig til en middag i haven. Frikadellerne kan dog også sagtens laves om vinteren, men så ville jeg servere dem med en kålsalat og ovnstegte kartofler
Det er meget klassisk men det smager så englene synger og det er rigtig sommermad. Nu er de her de danske hvide asparges og de er fantastiske så skynd dig hen til din grønthandlerellerder hvor du handler grønt
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget gris, nakkesteg, sommermad. En nakkesteg fra vores gode gris, fundet i fryserens dyb, blev til en lækker regnvejrs-lørdagsmiddag
Nu er vi nået til januar. Jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har spist masser af lækker (jule)mad de sidste uger og har brug for at komme tilbage til hverdagen og de sunde vaner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.