Blandede salater (omkring 100 g). Et sikkert tegn på foråret og sommerens komme er, at jeg bliver bidt af at afprøve og kreere lækre salater i alle afskygninger og variationer
Skær kødet i tern og kom det i en frysepose. Skær citronerne i halve og pres saften ud. Kom saft og citroner i fryseposen sammen med persille, presset hvidløg, olie og salt
I. g. å. r. b. a. t. e. j. d. i. s. l. æ. k. c. o. n. u. p. m. f. F. ø. A. h. J. S. G. ,. ). O. 4. C. 5. 0. 1. v. 2. ½. 3. y. D. N. (. -. R. T. B. E. M. /. L. P. ) g
F. r. i. s. k. t. o. e. g. n. m. a. f. ,. y. j. -. å. d. u. p. b. v. I. æ. l. ø. h. R. M. ". A. H. D. S. (. 4. ). 6. 0. 1. 3. 2. c. ½. B. O. T. K. 5. 7. 8. ) g
PrintCheesecake med blandede frugter Forfatter. jordbærene i store tern, og tilsæt de blandede frugter til ostemassen med håndkraft stille og roligt, så bærene ikke moses
I dag bød aftensmaden på en hurtig og nem omgang pasta. Det blev en fin ret som mættede godt men næste gang vil jeg nok tilføje lidt grønt i retten -måske persille eller broccoli
Derfor slog det mig, at man i stedet kunne smelte lakridsbolcher og bruge det til skummet. De få minusser jeg kan komme på er, at jeg tror salmiaksaltene fra lakridsbolcherne gik i forbindelse med chokoladen
Til dressingen blandede jeg følgende. Så tog jeg 650 g kyllingefileter, skar den ud i mindre stykker og så fik jeg vendt dem i nogle spiseskefulde af den friskblandede krydderiblanding
10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen). 10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.