Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost. Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost
M. å. s. k. e. d. u. t. a. i. g. h. r. l. æ. b. o. m. v. n. ,. f. ø. p. I. c. N. -. ). V. S. P. B. C. K. (. 1. 2. 8. j. 5. 3. 0. 6. F. Æ. R. T. 7. /. y. D. L
F. o. r. n. g. l. e. m. å. d. s. i. a. v. j. æ. k. u. t. (. b. ). ,. h. p. c. f. A. B. ø. L. y. S. J. C. R. D. w. -. 3. 4. I. M. 1. 2. ½. 5. 6. 0. %. O. K. T. E. V. H. U. G. /. P. N. z. ) g
I. w. e. k. n. d. v. a. r. j. g. u. f. o. t. h. æ. l. p. m. i. s. y. V. c. b. ,. å. ø. M. D. O. 2. -. 3. 1. 0. /. T. P. 5. B. ½. H. S. J. x. E. C. 7. 4. K. F. ". R. é
Der er masse af dejlig frugt og bær derude lige nu , gratis og helt fantastisk til marmelade. 250 g brombær 250 g blomme uden sten og skald 500 g syltesukker 1 tsk vanilsukker1 dl vand Kom brombær og blomme i en gryde
I. s. i. d. t. e. m. å. n. f. k. v. j. o. y. a. r. ,. h. l. u. ø. g. p. æ. D. b. V. N. M. -. /. T. J. c. 7. 0. H. F. S. ). C. A. B. (. K. 1. ½. 6. 3. 2. 8. P. L. U. R. é. Ø. G. O. w. z. >
Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Her er min opskrift på blomme marmelade… Marmelade er faktisk vildt nemt, at lave, og har man selv frugt i haven, eller kan finde det i naturen, så koster det næsten ingenting
500 gr. blommer. ca. 1 dl sukker (gerne rørsukker). Halver blommerne og fjern stenene. Læg de halve blommer med snitfladen opad i et ovnfast fad og drys sukker over
Føtex har haft blommer til 1 kr stykket, det var nogle rigtig lækre blommer, der var også nogle der var mindre gode, dem brugte jeg til at lave clafoutis med
1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halver blommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende
lidt atamon eller spiritus. Glas renses grundigt, skoldes og tilsættes lidt atamon eller spiritus før den varme marmelade hældes i og forsejles med det samme
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.