Blommetærte
www.dansukker.dk
www.dansukker.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bland fedtstof, hvedemel, sukker og vand til en jævn dej. Tryk dejen ud i en tærteform, ca. 28 cm i diameter. Prik den med en gaffel. Lad dejen hvile koldt i 30 minutter. Mal mandlerne. Bland derefter alle ingredienserne til fyldet i en skål, og hæld det på tærtebunden. Halvér blommerne, og fjern stenene. Tryk de halverede blommer ned i dejen. Bages nederst i ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter. Server tærten lun med vaniljesauce, is eller letpisket fløde til. Drys lidt flormelis over lige inden servering. Blommerne kan erstattes af andre bær eller frugter.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.