i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. M. æ. k. å. p. b. o. ,. J. v. h
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. e. k. l. t. r. g. v. j. s. d. a. o. å. b. æ. f. u. p. h. m. D. ,. -. ø. S. y. c. K. H. R. 2. 0. 5. %
så pas på medkarry, der er mange forskelligeblandingerog de variereri styrke. man skal dogikkeoverdrivemed styrken, det fandt jeg ud af for nogettidsiden
Lad dejen stå oghvilei en timestid, lunt med et hviskestykke over. det høje indhold af fuldkornsmel bliverbollerenikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Tag bollerne op med en hulske og læg dem tilafdrypningi en sigte eller et dørslag. Jeg har to udgaver af God Mad - let at lave, den ene er mega gammel og var en jeg togmed da jeg flyttede hjemmefra så den er godt brugt ogslidt
Tag dem op med en hulske og lav resten af bollerne. Rør godt, kog op og smag tilmed salt og peber. Bouillonenkoges op i en dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
Der til har jeg valgt at servere jasminris, men til en anden gang vil jeg nok skifte det ud mednoget perlebyg som er super lækker og har en dejligog mere kraftig smag
(Man kan også godt spise den i de andre måneder). og jeg fandt derfor på denne lækre januar-ret. Oveni er der et tiptil, hvordan du laver de nemmeste boller –
Jeg har frisketopskriften op med æbler oglidtæblejuice. Har man en blogogsamtidig små børn, er det næsten en pligt at have en opskriftmedbollerikarry på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.