Brændenælde- og skvalderkålssuppe
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 cm høje. Klip dem ned med en saks.
  • . 2 liter
  • 1 håndfuld skvalderkål (kan ofte købes i Irma)
  • 1 håndfuld ramsløg (kan ofte købes i Irma)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 2 stængler bladselleri i skiver
  • 1 tsk hakket ingefær
  • 1 tsk knuste bukkehornsfrø
  • 1 tsk tørrede basilikum
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk Herbamare bouillon eller 1 firkant hønsebouillon.
  • 1 spsk olivenolie eller kokosolie
  • 2 liter vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.