Hvis baconen er meget fed, så hæld noget af det overskydende fedt fra undervejs, mens det steger. Smag mosen til med salt, varm den helt op igen og server den til brændendekærlighed
Det var det, jeg gjorde her med min moderniserede version af brændendekærlighed. Til brændendekærligheds kartoffelmos skal der næsten serveres bacon og løg, så dem beholdt jeg selvfølgelig også - jeg tilføjede bare lige spidskål og gulerodstern, for at give noget bid og dild til smag
Hæld vand fra kartoflerne. 800g kartofler. ½ dl mælk. 25g margarine. 1 pk. Bacontern. Skinketern. 1 løg. Skræl kartoflerne, skær dem i tynde skiver og kog dem møre
Brændendekærlighed smager bare fantastisk godt - og så er det proppet med både smør og bacon. 100 g champignon skåret i tynde skiver (det er ikke med i traditionel brændendekærlighed - vi synes bare, det smager skønt i retten)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.