Knus rosenpeber i en morter. Med et køligt glas hvidvin i den ene hånd, en snack i den anden hånd og skøn inspirerende musik skal flyde ud af højtaleren
olie 5 stk forårsløg, hakket 400 g hakket kyllingekød 250 g cherrytomater, i kvarte 1 dl. knust rosenpeber 1 tsk. tomateddike eller balsamico - salt og peber - lidt sukker 4 stk tortillas 100 g frisk spinat 50 g mild ost, revet
Rosenpeberet er mildt at tygge i, så dem behøver du ikke sortere fra. rosenpeber. Hvis man er vegetar/veganer, kan man spise det her som en god erstatning for sild i karrysovs
Baseret topnoter af friske citrusfrugter som citron, mandarin og grape, med et tvist af rosenpeber. Så ramte vi de første officielle sommerdage, og derfor også lige fået denne måneds goodiebox ind af døren (de kommer altid sidst på måneden)
Her er stykker af hvide asparges i selve retten – og på toppen grillede asparges og rosenpeber. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mailabonnementet, se nedenfor th
Brøndkarsesuppe. Gem lidt brøndkarse til pynt. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. en blender/mini hakker). Sørg for at røre konstant, ellers klumper det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.