Jeg har været i køkkenet den sidste uge, og der har været stille på bloggen igen. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her De sidste par dage i køkkenet & hjemmelavet sushi
I dag har jeg sidste dag i angrebsfasen - og det er gået meget nemmere end jeg havde forventet. -). Så i morgen hedder det fase 2 - og jeg glæder mig til lidt mere variation i min mad
I dag er det som bekendt fars dag, og når man har en far, der grundet en blodprop ikke kan helt så meget som så mange andre fædre, må man tænke lidt ekstra over en gave i anledningen
I. d. a. g. e. r. t. p. n. k. D. m. l. ,. s. i. o. f. å. b. u. v. æ. h. y. j. J. ø. C. O. S. ). V. P. (. 2. 6. -. 8. 1. 5. 0. ½. 3. K. c. é. R. B. G. N. F. T. H. L.
Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
D. a. g. e. n. s. r. t. J. o. d. k. ,. p. i. f. l. h. v. æ. y. u. (. H. K. ). 3. m. ø. 1. 7. j. 4. 2. ½. S. Æ. b. c. å. 0. F. -. L. B. U. 5. +. T. P. O. M
- som omhandler din frokost eller et let mellemmåltidSpis riskager med magert pålæg på - for magert pålæg behøver altså ikke kun være kylling og det behøver endvidere heller ikke være kedeligt
Nød en frokost alene i solen i dag på min favoritcafé og kunne ikke dy mig for lige at teste deres omelet (som jeg nærmere vil kalde en æggekage, eftersom den ikke var foldet sammen om sit fyld)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.