Efter at have læst denneopskrift på en omgang hjemmelavet Dulche de Leche på "Kinnas" lækre blog. Dulche de Leche er en sydamerikansk karamel-sauce som indkoges af mælk og sukker
Den her hjemmelavedeeiskonfekt med god chokolade og lækkert fyld er på ingenmådetil at stå for, og du kan snildtspise et par stykker uden at få ondt i maven
Sidste gang lavede jeg for første gang surimimousse, og det er bestemt ikkesidste gang vi får det. Jeg har én gang forsøgt mig med en hjemmelavettempuradej, men jeg synes ikkeder var den store forskel på den og på deni pulverform som man køber ibutikkerne
længere behøver at fryse laks tilsushi, hvisdet er opdrættede atlanterhavslaks, da sandsynligheden for parasitter er minimal – desuden smager det jo aller-aller-bedst når fisken er helt frisk
Isidste weekend lavede jeg hjemmelavetsushi og det var virkelig lækkert. Jeg startede med at koge sushirisene om eftermiddagen og stillededemtilafkøling
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. R. e. s. t. r. n. k. ø. l. a. b. f. m. g. å. v. S. u. h. E. d. ,. M. p. (. ). o. j. y. T. ´. J. 2. P. w. æ. -. V. D. /. 0. 1. 3. N. L
Resultatet blev så godt at det helt sikkertikke er sidste gang jeg laver sushi. Jeg fyldte først en stribehjemmelavetchilimayonaise på tangen og derefter agurk, avocado, panko paneret grønne asparges og rå laks
Dethavde jeg alligevelaldrigforestilletmig. Mig som blogger. Men nu skete det, og fremover vil jeg visebilleder og lægge opskrifterind - og håber så, at det kan være tilinspiration og glæde for andre
Salat ”tøm køleskabet”, det var vidst, spidskål, agurk, peberfrugt, gulerod, rødbedesalat fra i går og tomater (drivhus), toppet med krydderurteolie og et parskivergrillet kalveculotte (Rester fra i fredags)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.