Disse vidunderlige og lækre cookiesmed peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. Dejen er gylden, hvilket også giver disse cookies deres karakteristiske brune farve
De er præcis som cookies (efter min mening) skal være. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokolade og den lidt bitre mørke chokolade er slet ikke til at stå for
Sprøde amerikanske chocolate cookiesmed peanutbutter og rice krispies. Det her er nok en af mine yndling cookies da jeg gerne vil have de er sprøde hele vejen igenmen, og det må jeg sige de her er
♡ Cookiesmed karamelstykker. I den originale opskrift (som skal findes her) skulle der æg i, men dem har jeg selvfølgelig bare erstattet med de fantastiske loppefrøskaller, som kan købes i de fleste dagligvarebutikker fra Urtekram eller under navnet HUSK
Smelt smørret og pisk det sammen med peanutbutter og sukker. Kagerne sættes på en bageplade med en ske - med godt mellemrum, da de flader ud under bagningen
Jeg har faktisk lavet to varianter af mine peanutbutter cookies. I den anden skar jeg et æble i tern, kogte i et par minutter, så det blev mørt og tilsatte det i dejen sammen med grove chokoladestykker (70 % mørk Lindt chokolade)Basis ingredienser til begge varianter. 1 æble, skåret i tern, og kogt sammen med lidt vanille og kanel. Bland ris- eller mandelmel med kardemomme, allehånde, kanel og bagepulver4. Hæld melblandingen sammen med ægge/sukkermassen sammen med det smeltede smør, peanutbutter (og de møre æbletern, hvis du laver version 2)5
De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.