Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Årets fødselsdagskage blev denne intense brownie toppet med hindbærmarmelade og skumfiduser. Den fald heldigvis i god jord hos folkene omkring mig denne dag
Opskriften er fra raavarecirkus. Brownien kender vi jo, den er altid en sikker vinder, men her toppes den lige af med et lag dulce de leche som altså liiige trækker den et niveau op
Kartoffelmos er i min verden det ultimative "comfort food". Ikke at jeg behøver at være ked af det for at spise de moste kartofler, men det er altså madens svar på et godt kram når man mest behøver det
Her kommer en skøn og virkelig nem opskrift på en mandelbund toppet med creme og friske bær. Kagen bliver sprød på toppen og blød i midten, så giv endelig ikke kagen længere tid, da det er meningen, at den skal være klistret
Opskriften er til to personer, hvis du serverer den som hovedret. Jo koldere det bliver jo mere får man lyst til varme, lækre supper, der varmer hele vejen ned i tæerne
Små skaller af mørdej - 1/2 portion mørdej er rigeligt (se opskrift på mørdej her). Når man har gæster har mange tendens til at lave alt for meget mad, hvilket er ærgerligt at bruge tid på, hvis gæsterne ikke kan spise det
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at ligge en opskrift op, da det nærmest ikke er en opskrift. Men der var alligevel en del af jer, der efterspurgte en opskrift inde på instagram, så hvad pokker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.